Anouk

Hallo! Ik ben Anouk, 23 herfsten jong, student communicatie en multimedia design, woonachtig in de omgeving van Nijmegen samen met mijn vriend.
Ik ben een nieuwsgierig aagje, dat ben ik altijd al geweest, zit vol met ambitieuze plannen, ben een veelzijdig en bezig persoon, af en toe een tikkeltje lui van aard, misschien een beetje overbezorgd, vaak enthousiast en vrolijk, probeer in alles het positieve te zien en geniet van alle kleine dingen in het leven. Oh, en uhm, misschien heb ik wel een klein gaatje in mijn hand…

22 jaar geleden ben ik geboren en getogen in een dorpje tussen de heuvels genaamd Groesbeek. Omdat ik zo’n leuk kind was besloten mijn ouders dat 3 een leuk aantal zou zijn en zo is het gekomen dat we met 3 meiden zijn!

Tot mijn 20ste levensjaar heb ik in Groesbeek onder de vleugels van mijn ouders gewoond. Nu woon ik samen met mijn vriend in de omgeving van Nijmegen en dat bevalt me prima!

In de lente van 2011 ben ik afgestudeerd aan het ROC te Nijmegen als juridisch medewerkster. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en veel geleerd maar ook gezien dat dit toch niet mijn ideale toekomst zou zijn. In september 2011 ben ik begonnen aan een hele andere studie. Modemanagement aan de Hogeschool TMO te Doorn. Deze studie heb ik een half jaar gevolgd een certificaat voor schoenadviseur gehaald, maar toch besloten om komende zomer echt aan een droom studie te beginnen. Welke dat is? Daar kom ik waarschijnlijk nooit achter. September 2012 ben ik in ieder geval begonnen aan een nieuwe studie, communicatie en multimediadesign. Mijn droombaan zou een combinatie van mode en schrijven kunnen zijn.

Om mijn grote liefde voor kleding en boeken te bekostigen moet er natuurlijk ook gewerkt worden! Ik heb 6 jaar bij Lidl Nederland gewerkt, ben bekend geworden met administratief werk en heb ervaring opgedaan bij een kledingwinkel. Op dit moment ben ik schrijfster voor Feel Magazine en Verkeersbureaus. Daarnaast werk ik 12 uur in de week als projectmanager bij Buro302. Dit houdt in dat ik het klantcontact verzorg, voor nieuwe projecten moet zorgen, hier een team op moet zetten en deze projecten moet leiden.

Mijn Lievelingsknuffel is Pluto, een hondje dat sinds mijn geboorte mijn beste vriend is. Ik heb een schoenverslaving, iedere maand wordt mijn collectie vergroot. Mijn lievelingseten komt uit de Italiaanse keuken en ik ben verslaafd aan aardbeien, thee en koffie, hier mag je me ’s nachts voor wakker maken. De mooiste film die ik heb gezien is PS; I Love You, vanaf minuut 1 tot aan het einde van de film rollen de tranen over mijn wangen. Het mooiste boek dat ik heb gelezen is toch wel ‘Duizend schitterende zonnen’ van Khaled Hosseini. De fijnste serie chicklits die zich in mijn boekenkast bevindt is de Shopaholic serie, misschien omdat het enige herkenning weergeeft;)?

In mijn vrije tijd hou ik mezelf graag bezig met het lezen van boeken en tijdschriften,schrijf ik vaak, kan ik uren filosoferen en brainstormen over nieuwe ideeën, reis ik in mijn vrije weken het liefst de hele wereld over, sta ik graag in de keuken, knutsel en frutsel ik van alles, ben ik veel met mode bezig en vind het heerlijk om uren door een winkelstraat te lopen. Ook sporten, bewegen en een gezonde levensstijl zijn helemaal mijn ding. In 2013 viel ik 15kg af en ik wil nooit meer terug bij af zijn!
Sinds wij in het bezit zijn van onze Canon 1100D ben ik ook helemaal gek op het fotograferen van alles! Ik kan intens genieten van een grote kop thee, een goed glas wijn, zon, tutten en dansen. Verder vind ik het heel fijn om samen te zijn met familie, vrienden en ben ik gelukkig met mijn grote liefde.

Liefs Anouk